Ποιοι Είμαστε

Το childrencare.gr είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής (Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.) για να καλύψει τις ανάγκες πληροφόρησης των γονέων σε θέματα σχετικά με την πρόληψη, τον εμβολιασμό και την υγιή ανάπτυξη των βρεφών και των νηπίων.

Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα των γονιών σχετικά με την υγεία των παιδιών τους, οδήγησε τους Ελευθεροεπαγγελματίες Παιδίατρους Αττικής να δημιουργήσουν έναν δίαυλο άμεση επικοινωνίας, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κενό ενημέρωσης στα ηλεκτρονικά μέσα που υπήρχε μέχρι σήμερα.

Στόχος μας

Το childrencare.gr έχει ως στόχο να ενημερώσει – όχι μόνο τους γονείς αλλά και όσους έρχονται σε επαφή με τα παιδιά – σχετικά με την πρόληψη, τον εμβολιασμό, το μητρικό θηλασμό, και τη διατροφή.

Στην αρθρογραφία του childrencare.gr, μπορεί κάποιος να βρει κείμενα κορυφαίων ιατρών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όλες τις τελευταίες έρευνες, καθώς και πλήθος θεμάτων για την παιδική υγεία.

Η αποστολή μας

Μέσα από την πλατφόρμα childrencare.gr, η (Ε.ΕΛ.ΠΑΙΔ.ΑΤΤ.), δίνει τη δική της μάχη στον αγώνα υπέρ της πρόληψης και στη μείωση της παιδικής θνησιμότητας στη χώρα μας.

Στο Childrencare.gr γνωρίζουμε καλά την αγωνία των γονέων για την υγεία των παιδιών τους, είμαστε δίπλα τους για να λύσουμε κάθε απορία και να δώσουμε τις κατευθύνσεις που χρειάζονται.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Forum

Το childrencare.gr διαθέτει μια ιδιαίτερη συλλογική οντότητα (forum), με έμφαση στην ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας υποστήριξης, όπου οι επισκέπτες μοιράζονται κοινά βιώματα, απορίες, αλλά και τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.

Εξατομικευμένες συμβουλές

Ως μία πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από ιατρούς που γνωρίζουν ότι κάθε περιστατικό είναι σημαντικό και κάθε περίπτωση ξεχωριστή, παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλές σε κάθε επισκέπτη.

Daloukas photo

icon

Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Νταλούκας

Μαζανης
Σάνι
Φούσκας
Ελένη Βαρσάμη

Οι γιατροί μας

Η Ένωσή μας έχει ως μέλη Ελευθεροεπαγγελματίες Παιδιάτρους με νόμιμο ιατρείο, που ασκούν είτε την Παιδιατρική, είτε κάποια εξειδίκευση αυτής, αποκλειστικά ή σε συνδυασμό με την Παιδιατρική.

Οι Ελευθεροεπαγγελματίες Παιδίατροι δίνουν συμβουλές για το εξεταζόμενο νεογέννητο, στηρίζουν το Μητρικό Θηλασμό, παρακολουθούν το υγιές ή άρρωστο βρέφος, παιδί και έφηβο, παρέχουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και πρόληψης και στα πλαίσια αυτά, εμβολιάζουν πάνω από το 70% των παιδιών της χώρας.