Οι Γιατροί Συμβουλεύουν

Το βίντεο Γιατρών και Παιδιάτρων από όλη την Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Μηνιγγίτιδας

Children_Care
Απρίλιος 24, 2017
Το βίντεο Γιατρών και Παιδιάτρων από όλη την Ελλάδα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Μηνιγγίτιδας

Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε. Γιατροί και Παιδίατροι απο όλη την Ελλάδα δημιουργούν αφιλοκερδώς ένα εκπλητκικό video ενημέρωσης, που πρέπει να δείτε για την Παγκόσμια μέρα της Μηνιγγίτιδας #24HourMeningitis

Μοιράσου αυτό το video και σώσε και εσύ μια παιδική ζωή απο τη Μηνιγγίτιδα.

Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε.

Αυτό είναι το μήνυμα  γιατρών και παιδιάτρων απο όλη την Ελλάδα που στέλνουν στους γονείς, σήμερα Παγκόσμια μέρα της Μηνιγγίτιδας #24HourMeningitis

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Παιδίατροι απο όλη την Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, κος Κωνσταντίνος Νταλούκας,  και τα μέλη της, γίνονται σύμμαχοι στον αγώνα κατά της #Μηνιγγίτιδας, μίας απο τις πιο επικίνδυνες νόσους για τα παιδιά.

«Η μηνιγγίτιδα προλαμβάνεται και θεραπεύεται μόνο μέσω του εμβολιασμού» είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης στους γονείς όλης της χώρας.

Ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής, κος Νταλούκας στο μήνυμα του σημειώνει τη συνεργασία γονιών και παιδιάτρων για την καταπολέμηση της νόσου, λέγοντας πως «Η ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ-Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ. Γονείς και παιδίατροι πρέπει να λειτουργήσουν με κοινό στόχο την πρόληψη για την καταπολέμηση της ασθένειας»

Μέσα απο τα δύο αυτά δύο πολύ φρέσκα και απολύτως κατανοητά videos που δημιούργησαν αφιλοκερδώς, ιατροί και παιδίατροι απο όλη την Ελλάδα ενημερώνουν με απλό τρόπο στα ερωτήματα και την αγωνία χιλιάδων γονέων για αυτη την επικίνδυνη και ύπουλη νόσο που στοιχίζει τις ζωές πολλών παιδιών στην Ελλάδα και αφήνει σε πολλά άλλα σοβαρές μακροχρόνιες συνέπειες.

Τι έιναι η Μηνιγγίτιδα

Ποιά είναι τα συμπτώματα και οι επιπτώσεις της;

Ποιός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος πρόληψης;

Είναι μερικές απο τις ερωτήσεις που θα βρούν έγκυρες απαντήσεις οι γονείς.

Η πρόληψη και ο εμβολιασμός αποτελούν τους πιο ασφαλείς τρόπους αντιμετώπισης. Είναι το βασικό μήνυμα που δίνουν οι ειδικοί.

Δείτε τα videos εδώ

http://bit.ly/2q4sAle

http://bit.ly/2pqTjfv

Μοιράσου αυτά τα videos σώζοντας μια παιδική ζωή απο τη Μηνιγγίτιδα.

και…

Μάθε, Δράσε, Πρόλαβε.

Σχόλιο

To Email σας δεν δημοσιοποιείται πουθενά στην Ιστοσελίδα μας. Υποχρεωτικά *

Αρχείο Άρθρων

Social Media

Icon_ContactUs
ChildrenCare